В Украйна: Бойко е обвинен в уговаряне на мач - зарадва ли се при гол за противника? (ВИДЕО)


В Украйна: Бойко е обвинен в уговаряне на мач - зарадва ли се при гол за противника? (ВИДЕО)
Снимка: Thinkstock

7010 0

Украинският играч Виталий Бойко е разследван за уговаряне на двубои в родината, след като има кадри, на които изглежда сякаш Бойко празнува гол на противников отбор в неговата врата, вдигайки "победоносно" ръце.

Кремин Кременчук пътува много дълъг път за дербито осрещу Ужхород в началото на месеца във второто ниво на футбола в Украйна. Гостите се оказаха изоставащи назад в резултата в 65-ата минута.

Около гола няма нищо съмнително, но в страната някои хора вярват, че играчът с номер 18 на Кремин Кременчук - Бойко, празнува откриващия гол. Според медиите в Украйна ("Трибуна"), кадрите се разследват от Украинската футболна асоциация и от Комитета по феърплей.

Играчът потвърди, че е получил обаждане от въпросния комитет, но отрече обвиненията: "Вие решавате, че съм щастлив за този гол. Ако гледате целия мач, ще видите, че и по-натам си слагам ръцете на главата и се ядосвам. Не бях щастлив заради гола. Не бях щастлив по никакъв начин.

Как може някой, който е пътувал 20 часа с бус, да се радва на гол за противника? Гледах мача на повторение. Всеки прави грешки. Отидохме в Ужхород за победа, трябваше да вземем трите точки. Но футболът е таква игра - играем един мач добре, а в следващия може да се провалим. Дори не знам заради каква причина.

Никой от отбора не ме е питал за реакцията ми при гола от Ужхород. Ако гледате целия мач, ще видите от друга камера, че вдигам ръцете си и си ги плъзгам по лицето - дразнейки се как може да сме пропуснали този гол. Това е всичко, няма нищо повече за казване" - заяви Бойко.

А какво е обяснението за "най-глупавия червен картон в света" (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички