Урокът, който Стеф Къри научи, когато майка му го остави без вечеря (ВИДЕО)


Урокът, който Стеф Къри научи, когато майка му го остави без вечеря (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2462 0

Стеф Къри е най-голямата звезда в НБА в момента. Той изведе Голдън Стейт Уориърс до четвъртата им титла в НБА за осем години това лято, а самият Къри бе обявен за MVP (най-полезен играч). Къри също така направи революция в играта със своите удари, които завинаги ще оставят своята диря в баскетбола.

Заедно с баща си Дел и брат си Сет (който играе за Бруклин Нетс), семейство Къри са като кралски особи в спорта. В интервю обаче майката на Къри Соня призна, че веднъж е наказала двете си деца, като им е отказала да им сготви вечеря. С това тя им е предала много ценен урок, който те помнят и до днес.

„Племенниците ни дойдоха да живеят с нас и беше ред на Стеф да мие чиниите“, каза Соня в интервю за Today. „И три дни не го направи, така че на третия ден всичко се натрупа.

„Влязох с думите „какво има за вечеря?“ А след това казах: „Дел и аз ще тръгваме, вие, момчета, трябва да намерите нещо за ядене в тази къща, което можете да ядете, без да се налага да използвате чинии“.

„Не готвя, защото няма с какво да готвя. „Погледнаха ме с думите „Ти сериозно ли?“ И аз им отвърнах „Напълно съм сериозна“.

Въпреки че Дел и Соня се разведоха преди няколко години, двамата продължават да са поддържат връзка, като раздялата очевидно изобщо не засяга представянето на Стеф Къри.

Цялото интервю с майката на Стеф Къри вижте във видеото:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички