Юрген Клоп разкри, че има таен профил в Инстаграм, където следва всичките си играчи


Юрген Клоп разкри, че има таен профил в Инстаграм, където следва всичките си играчи
Снимка: Getty Images/Guliver

4220 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп има таен профил в социалната мрежа Instagram, където гледа какви ги вършат неговите футболисти. Това разкри самият той в интервю за TalkSPORT.

Германецът неволно изпусна този факт, след като заговори за Алекс Окслейд-Чембърлейн и неговата половинка Пери Едуардс. "Бих избрал Алекс Окслейд-Чембърлейн. Не съм сигурен за него, но неговата приятелка би била добър съветник", отговори Клоп на въпрос и продължи: "От миналото лято съм в Инстаграм, не съм активен, но следвам всички мои играчи."

"Следвам Окс и неговата половинка - те очевидно имат фантастичен живот, когато не съм наоколо", заяви Клоп. Попитан за повече информация за профила му в социалната мрежа, германецът заяви: "Имам тайно име. Никога няма да бъда активен в социалните мрежи, но е наистина забавно, когато вляза там и винаги виждам едни и същи хора.

"Хубавото е, че вече никога няма да забравя рождения ден на някой от моите футболисти. Това е страхотно", каза Клоп. Друг любопитен фрагмент от интервюто бе, че Клоп би пил червено вино само ако е придружено с вода и лед.

А как Юрген Клоп коментира спорните ситуации от дербито с Евертън - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички