Джорджина с разкритие за Роналдо: Кристиано беше ударил дъното...


Джорджина с разкритие за Роналдо: Кристиано беше ударил дъното...
Снимка: Getty Images/Guliver

25997 0

Партньорката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес разказа за отсъствието на легендарния нападател от предсезонното турне на Манчестър Юнайтед в Източна Азия и Австралия през лятото на 2022 година.

В историята обаче имаше много повече, отколкото изглежда на пръв поглед, тъй като Кристиано Роналдо се справяше със загубата на момченцето си. Освен това дъщеря му Бела беше изпратена в болница и това беше труден период в живота на португалеца.

"Кристиано имаше нужда от време просто да си почине и да бъде с нас. Трябваше да преживее всичко, което се случи, шока, който се случи", обясни Джорджина в документалната поредица "Soy Georgina".

"Когато Бела прекара онази седмица в болница, Кристиано беше ударил дъното, животът обаче продължава, всички продължаваме напред. Понякога нямате време да мислите, но когато имате, като всеки друг, това ви съсипва. В крайна сметка, животът продължава, но ние сме хора с чувства", добави още любимата на Роналдо.

Ужасяващата вест за смъртта на детето на португалеца определено шокира футболния свят. Роналдо бе принуден да пропусне няколко срещи на Манчестър Юнайтед, за да се отърси от шока, а след като се завърна в игра, той бе посрещнат топло от феновете на "дяволите".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето колко последователи изгуби моделът Ирина Шейк след раздялата си с Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички