Украински национал: Казват, че мъжете не плачат. Аз плача втори ден


Украински национал: Казват, че мъжете не плачат. Аз плача втори ден
Снимка: Getty Images

2376 0

Украинският национал Роман Безус призна, че много трудно понася руската инвазия в родината му. Халфът разкри, че не е спирал да плаче, откакто започнаха първите военни действия в Украйна.

"Никога не съм се чувствал толкова слаб. Винаги съм чувал: мъжете не плачат. Аз плача втори ден (постът е от 25.02., бел.ред.). Моля се и плача. Всички треперят вътре в мен: моето семейство и приятели, техните деца, роднини и познати. И аз не мога да им помогна.

Просто плача и се моля. И не изпускам телефона. Публикувам неща, търся неща. Днес изпяхме химна, но той беше в сълзи. Никога не ми е било толкова трудно, защото пеенето се прекъсваше от сълзи.

Гордея се, че съм украинец. И никога няма да забравя нашите герои. Благодарен съм на всички, които помагат на Украйна. Които защитават земята ни, които се молят за Украйна, които не са безразлични. И им пожелавам лека нощ. А аз ще се моля, ще вярвам, ще плача", написа Безус в Instagram. А ето кой друг украински играч е отишъл разплакан на тренировка. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички