Тъжна вест: 31-годишен фен на Левски загина на фронта в Украйна (СНИМКИ)


Тъжна вест: 31-годишен фен на Левски загина на фронта в Украйна (СНИМКИ)
Снимка: Facebook/СЕКТОР Б

5852 0

31-годишният Светослав Славков е загинал в битката в Купянск, което е най-северната точка на активната фронтова линия във войната в Украйна. Трагичната новина стана ясна от редица публикации в социалните мрежи от негови близки и приятели, както и от фен страници на Левски. Славков бе сред пламенните привърженици на "синия" отбор.

Младият мъж замина за Украйна в края на ноември, като имаше и инициативи за събиране на пари, които да са в помощ на Светльо. От страницата "София, Киев, свобода" написаха само преди дни и каква сума чрез тях е била събрана и изпратена.

Трагична вест от фронта в Украйна

"Светльо - 1500 лева. Поради известни проблеми с директното изпращане на пари, се присъединихме към приятели на Светльо, които също му изпратиха средства. Към момента си е набавил най-необходимите потребности и изпраща сърдечни поздрави", написаха на 30-ти декември. Той бе зачислен като доброволец в 40 Отделен стрелкови батальон "КОДАК".

"Тежка новина! Светльо (Светослав Славков) е загинал в Украйна. Загина за идеала си, загина в борба срещу злото, достойно е,когато дадеш живота си за това в което вярваш! Никога няма да бъдеш забравен, жертвата ти не е напразна, ще живееш вечно в сърцата на всички нас!", написаха в негова памет близки.

Поклон пред паметта на Светльо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички