"Трябва да съм по-внимателна, това е резултатът": Мадалина показа рани по колената от морето (СНИМКА)


"Трябва да съм по-внимателна, това е резултатът": Мадалина показа рани по колената от морето (СНИМКА)
Снимка: Instagram

6222 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров скоро ще трябва да се завърне към професионалните си ангажименти. 32-годишният хасковлия за последно участва на Уимбълдън, където остави добри впечатления, но отпадна на осминафиналите от Холгер Руне.

След това Гришо се отдаде на заслужена почивка. Той прекара огромна част от свободното си време с новата си половинка Мадалина Генеа. Двамата споделиха не един и два кадъра от изживяванията си посредством социалните мрежи.

Сексапилната румънка е далеч по-активна от Григор Димитров, когато се касае действията им в личните им профили в Instagram. Тя често споделя и горещи кадри от свои фотосесии. Сред последните и снимки обаче присъства болезнено признание.

Мадалина сподели, че за първи път през тази година е влязла в морето. От това обаче не са ѝ останали много приятни спомени, тъй като краката ѝ са в рани в областта на колената и под тях.

"За първи път в морето през тази година и това е резултатът. Добре, може би трябва да съм по-внимателна" - написа тя като описание към снимка на своите крака (можете да видите болезнените белези по-долу в материала). А как реагира съвсем наскоро Григор Димитров на СНИМКИ на Мадалина с оскъдно бельо и отворени крака?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички