Григор Димитров с Алкарас и Джокович: Следващият турнир, на който целият "каймак" на тениса ще участва


Григор Димитров с Алкарас и Джокович: Следващият турнир, на който целият "каймак" на тениса ще участва
Снимка: Getty Images

5431 0

Турнирът в Синсинати, който е част от сериите "Мастърс 1000", се очертава като следващата надпревара, която ще събере най-добрите тенисисти на едно място. В това число, разбира се, влиза и първата ракета на България Григор Димитров.

Хасковлията ще започне "американското турне" още във Вашингтон (ATP 500), където състезанието ще се състои от 31 юли до 6 август. След това пък му предстои участие в Канада на "Мастърс 1000" турнира в Торонто (7-13 август).

Именно на него обаче няма да вземе участие световният номер 2 Новак Джокович. Сърбинът призна в интервю за издание в родината му - Sportklub, че планира да играе на само един турнир пред US Open.

Джокович открито заяви, че най-важните турнири за него до края на сезона са US Open, както и Купа "Дейвис". Преди последната надпревара за годината от Големия шлем пък ще участва само на едно състезание, като допълни, че поне към момента са такива плановете му.

Така следващият турнир, на който ще видим всички най-добри тенисисти на едно място, се очертава да бъде този в Синсинати. Той ще се проведе между 13 и 20 август, като звездите вече са подали заявка за участие. В това число попада и първата ни ракета. Половинката на Григор Димитров - Мадалина, пък бе запитана за това кой е най-красивият мъж (СНИМКА) - вижте любопитния отговор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички