Треньорът на Неделев събирал дарения с гол задник


Треньорът на Неделев събирал дарения с гол задник

1639 0

Новият треньор на национала Тодор Неделев в Майнц 05 - Мартин Шмид, се оказа истинска находка за местните медии. Първо те се захванаха с гаджето му Яна, която е с 22 години по-млада от него. Красавицата е студентка, но се подвизава и като XL модел благодарение на мащабните си мерки 92-75-101.

След победния дебют с 3:1 срещу Айнтрахт пък се появи още една пикантерия около 47-годишния специалист, който замени уволнения за слаби резултати датчанин Каспер Хюлманд. С момчетата си от третодивизионния швейцарски Рарон Шмид участва в разголена снимка за календар, който е част от дарителска кампания. На фотото треньорът по гол задник дава тактически указания на магнитното табло на футболистите си, които са във фаза обличане за мач. Приходите от близо 6500 евро отиват за пострадали при трудови злополуки, пише "24 часа".

Шмид бе наставник на втория състав на Майнц, преди да бъде повикан в първия. Именно при него Неделев почна да играе по-често в Трета лига през есента. Българинът се възстановява от травма в момента.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички