Трагедия: Културист внезапно почина на едва 37 години


Трагедия: Културист внезапно почина на едва 37 години
Снимка: Viper sports photography

14608 0

37-годишният културист Джордж Петерсън, известен професионално като „Da Bull“, беше намерен мъртъв ден преди да се включи в международното състезание по културизъм "Мистър Олимпия".

Приятелят и треньор на Питърсън - Джъстин Милър, го открил в хотелската му стая мъртъв, след като часове не му отговарял на съобщенията. Милър споделя, че не може да повярва, тъй като предишния ден Петерсън бил в страхотно настроение.

Когато Милър не успял да се свърже по телефона с Питърсън, веднага отишъл в хотела, където с помощта на охранител отворили стаята му. Там те намерили културиста паднал с лице към земята. Веднага последвало обаждане към 911, а самият Милър опитал да го съживи, но вече било късно.

„С голяма тъга съобщаваме за неочакваната кончина на Джордж Питърсън, шампион на сцената и извън нея“, пишат от "Мистър Олимпия". „Нашите съболезнования към неговото семейство и всички, които уважават и се възхищават на един от най-милите мъже, които някога сме познавали."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички