"Ти беше уплашен": Кой "си позволи" да говори така на Златан Ибрахимович?


"Ти беше уплашен": Кой "си позволи" да говори така на Златан Ибрахимович?
Снимка: Getty Images

2091 0

Златан Ибрахимович остава като един от най-емблематичните играчи за този век. Шведът, който вече не е професионален футболист, се запомни и с грубоватия си език. Съвсем наскоро той си позволи нови критики.

"Срамота е, когато дете има шанса да експлоатира своя талант и пропусне възможностите си. Балотели имаше много и ги пропусна всички. Истината е, че Леао не е като Марио" - бяха думите, които предизвикаха реакция от Балотели.

Бившият нападател на националния отбор на Италия сподели, че Ибрахимович се е страхувал, което със сигурност е жегнало голямото его на футболиста, минал през огромен брой отбори, сред които Барселона, Манчестър Юнайтед, Интер, Милан, Аякс.

"В Манчестър теб те беше страх, а аз исках да печеля (бел. ред. на терена)" - бяха конкретните думи на Балотели, споделени под публикация в социалните мрежи. Освен това пък Балотели се подигра с Ибрахимович на тема "Шампионска лига" (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички