Тервел Пулев изуми: Подозирах Джени Суши, че е мъж, травестит


Тервел Пулев изуми: Подозирах Джени Суши, че е мъж, травестит
Снимка: БГНЕС

6085 0

Тервел Пулев сподели, че е имал съмнения, че целунатата от брат му Кубрат журналистка Джени Суши е мъж. Това призна боксьорът ни в интервю за "ТВ+".

"Нейното поведение към Кубрат беше повече от журналистическо и аз го видях съвсем ясно. С това сигурно го е предразположила да я целуне. Но той не целуна нея. Целуна победата. На мен тя ми изглеждаше на травестит, даже я наблюдавах на партито след мачовете дали е мъж, или жена", призна Тервел.

Той отново защити брат си относно избухналия скандал и дори заяви, че той е "добре дошъл" за тях. "Какво толкова направи Кубрат? Не е извършил криминално деяние. Да, не е прав, тя има правото да избира кой да я целува, а той го направи без да пита. Не е лошо, по-скоро Кубрат влезе във всички емисии по този начин. Добре дошло, това му вдига още повече рейтинга", добави боксьорът.

"Тя се възползва от тази ситуация, за да влезе в обективите, а може би и за да изкара пари", допълни по-малкият от братята Пулеви. Как по-рано той отново защити брат си - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички