Съпругата на Михаел Шумахер разкри колосалната сума, похарчена за неговото лечение


Съпругата на Михаел Шумахер разкри колосалната сума, похарчена за неговото лечение

52762 0

Лечението на легендарния Михаел Шумахер до момента е струвало колосалните 23,5 милиона евро. Това разкри неговата съпруга Корина във филма, озаглавен "Шумахер", който вече е достъпен на стрийминг платформата Netflix. 

Филмът, който се фокусира повече върху емблематичната кариера на Шумахер във Формула 1, а не толкова на инцидента с него, беше очакван с голямо нетърпение от всички любители на моторните спортове и почитатели на немския пилот.

Във филма 52-годишната Карина признава, че от самото начало на неговото възстановяване до днес са похарчени 23,5 млн. евро, като в това число влизат и всички допълнителни процедури, на които Шумахер е бил подложен в специализирани центрове в Майорка и Швейцария.

На 29 декември 2013 година Михаел Шумахер пада тежко, докато кара ски във френския зимен курорт Мерибел. Шумахер получава тежка черепно-мозъчна травма, като лекарите откриват множество травми и кръвоизливи в двете му мозъчни полукълба.

Шумахер премина през няколко мозъчни операции и дълго време беше в кома, от която беше изваден през лятото на 2014-а. Оттогава насам неговото семейство пази в пълна тайна неговото състояние и не разкрива никакви детайли. Той се лекува в дома си на брега на Женевското езеро.

Наскоро британска медия съобщи, че Михаел Шумахер вече може да говори (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички