Съпругата на Марадона не пусна младата му любовница да се сбогува с него?


Съпругата на Марадона не пусна младата му любовница да се сбогува с него?

16570 0

Голямо разочарование преживя Росио Олива - последната жена, с която Диего Марадона имаше сериозна връзка. Аржентинката не бе допусната да се сбогува с Диего по времето, когато това правеха неговите роднини и близки приятели. Изрусената г-ца Олива е на 30 години и имаше бурна връзка с футболната легенда. Тя обвини бившата съпруга на Марадона - Клаудия Виляфаня, за това, че не е допусната до тялото му. Двамата се разделиха през 2018 година.

"Не ме пуснаха при него. Казаха ми да дойда в 7,00 часа сутринта, когато идват всички хора, оплака се Олива със сълзи на очи. - Казват, че Клаудия не иска да вляза при него, а тя казва, че няма нищо общо с това. Нямам идея защо не съм в списъка с роднини и приятели, които могат да влязат при него. Искам да се сбогувам. Всички минават, освен мен".

"Очаквам разрешението на Клаудия. Боли ме, че не ме пускат, нараниха и Диего. Аз съм последната жена на Диего, никой не го разбира, аз бях единствената жена, която Диего искаше да види. За цялото зло, което правят, ще си платят. Диего беше много важен мъж в живота ми. Той беше много добър към мен. Винаги ще го помня. Беше добър към мен, към семейството ми. Скромен, подкрепящ. С гигантско сърце, с желание да живее", каза още бившата жена до легендата. А какво е искал да чуе Диего от Клаудия, когато тя застане над ковчега му, вижте в този материал. 

ГАЛЕРИЯ: НАЙ-ДОБРИТЕ И РЕДКИ СНИМКИ НА МАРАДОНА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички