Съдебните експерти не виждат типични за изнасилване наранявания при жертвата на Дани Алвеш


Съдебните експерти не виждат типични за изнасилване наранявания при жертвата на Дани Алвеш
Снимка: Instagram

2743 0

Съдебните експерти са дали показания по делото за изнасилване срещу Дани Алвеш. Бившият бразилски футболист е в затвора в Барселона повече от година, а тези дни се гледа делото му. Прокуратурата иска 9 години лишаване от свобода за бившата звезда.

Без наранявания в интимната област на жената

Според "Marca" експертите са посочили, че във влагалището на жертвата няма наранявания, каквито обикновено има при изнасилване. Това обаче не изключва това да се е случило, защото има и случаи, при които няма такива следи.

Все пак има тревожни неща в състоянието на жената

"Често срещани са случаи на сексуално насилие, при които не настъпва увреждане на вагината, но всичко е възможно. Малките ерозии в областта на вулвата са тревожни. Може да е намесена сила, но това е, което обикновено виждаме.

Половият акт по взаимно съгласие също може да причини нараняване на влагалището. Сексът без съгласие е по-вероятно да причини нараняване, отколкото сексът по взаимно съгласие. В случая не установихме наранявания, но не можем да кажем, че няма насилие.

Без категорично заключение

Не можем да кажем дали сексът е бил по взаимно съгласие, или не, в зависимост от наличието или липсата на наранявания. Не можем да направим такова сравнение", заключават експертите. А ето как свидетелства съпругата на Алвеш - Джоана

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички