Стойчо и Янчев видяха "Българска армия" пълен - на концерта на Бочели


Стойчо и Янчев видяха "Българска армия" пълен - на концерта на Бочели

10913 0

Стойчо Младенов и колегите му от щаба на ЦСКА видяха стадион "Българска армия" пълен. Това обаче се случи за концерта на световноизвестния италиански тенор Андреа Бочели, а не на футболен мач на "армейците". Младенов и компания бяха сред гостите на трибуните, за да чуят впечатляващото гласище на виртуоза. Фоторепортерът на Sportline.bg "улови" пристигането на фамилия Младенови, на шефа Иво Котев, на Тодор Янчев и съпругата му Диляна, както и на легендата Георги Велинов. Всички групово се настаниха по местата си за шоуто, което ги принуди в захлас да слушат впечатляващия Бочели.

ОЩЕ СНИМКИ ОТ КОНЦЕРТА НА АНДРЕА БОЧЕЛИ НА "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" ВИЖ ТУК!

А той омагьоса българската публика и за два часа я преведе през разтърсващите емоции на щастието от споделената любов, синовната обич и болката от почупените чувства. Над 18 000 на стадион "Българска армия" чуха на живо гласището на най-продавания класически изпълнител за всички времена.

Виртуозът се качи на сцената малко след 20,00 часа и прикова вниманието на почитателите си, които близо два часа го слушаха в захлас. Огромното съоръжение, което по нищо не отстъпваше на онези от концертите на световноизвестните поп и рок звезди, гостуващи у нас, събра и над 130 инструменталисти и хористи от оркестъра на "Класик ФМ" под диригентството на италианеца Марчело Рота.

Бочели "подготви" публиката с арии от опери през първата част, която продължи около 40 минути. Италианският тенор плени ценителите с мелодии от "Трубадур", "Риголето" и "Травиата". В някои от тях на сцената му партнираше българското сопрано Светла Василева.

След около 20-минутна почивка настъпи кулминацията. През втората част Андреа Бочели се раздаде за публиката си. Той изпълни най-популярните си дуети с попзвездата от родината му Илария дела Бидия. Световноизвестният тенор впечатли ценителите с изпълнение в дует с Едит Пиаф на щастливата любовна "La Vie En Rose". Страданието от загубената любов Бочели сподели на испански с "Еn Aranjuez Con Tu Amor". С "Mamma" италианецът разчувства публиката до сълзи, в края я докара до екстаз с най-популярните си песни. В четири биса Андреа Бочели влуди публиката последователно с "Love In Portofino", "Quizas, Quizas, Quisaz", "Time To Say Goodbye" и прочутата ария от "Турандот" на Пучини "Nessun Dorma".

ОЩЕ СНИМКИ ОТ КОНЦЕРТА НА АНДРЕА БОЧЕЛИ НА "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" ВИЖ ТУК!

КАК ШЕФОВЕ И ТРЕНЬОРИ НА ЦСКА ПРИСТИГНАХА НА СТАДИОНА ЗА КОНЦЕРТА НА АНДРЕА БОЧЕЛИ - ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички