След 5:0 и наказание от ФИФА, Стойчо нареди: Феновете да са зад нас!


След 5:0 и наказание от ФИФА, Стойчо нареди: Феновете да са зад нас!

1490 0

Стойчо Младенов нареди на феновете да стоят зад отбора. Той направи това след победата с 5:0 над Марек в първия мач от 6-ия кръг на "А" група и новината за наказанието от ФИФА. Както е известно, международната футболна централа забрани на "армейците" да правят трансфери до 2016 година. След мача на стадиона в столичната Борисова градина Младенов коментира наложената санкция.

"Цял ден това беше тема за разговор, заключи той. - Естествено, че това дава своето отражение. Но ние преодоляхме нещата и играхме с настроение. Феновете трябва да са зад нас! Освен чисто игрово, трябва и другото да ни е добре. Има доста негативен имидж и трябва да го преодолеем това".

Стойчо Младенов показа настроение след успешната игра на отбора срещу Марек. "Не очаквах друго, освен успех, каза той. - Имаме висок потенциал. Трябва ни време, както и много работа. Хареса ми поведението на футболистите, което беше отлично. Има още един мач преди паузата за националния отбор. С времето и мачовете ще градим отбора. Имаме бързина, идейност, острота, скорост... Искаше ми се само в този мач да сме по-бързи в играта".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички