Талант на "Еврофутбол" с бронз от Белград


Талант на "Еврофутбол" с бронз от Белград

1336 0

Двама от Спортните таланти на „Еврофутбол“ с имена на поп звезди и амбиция да побеждават заеха отлични позиции в международни състезания през изминалите почивни дни.

Марая Любенова прибра бронза и овациите на публиката на Международния турнир по джудо, който се проведе в Белград, Сърбия. 15-годишната състезателка на Спортен клуб „Илинден“ – София, спечели третото място в категория до 52 кг, побеждавайки категорично своите опонентки с чиста победа ипон. Единствената й загуба бе от шампионката в категорията - представителка на клуба домакин. В надпреварата участваха над 400 състезатели, разпределени в три възрастови групи. Състезаваха се отбори от Сърбия, Хърватия, Унгария, България, Черна гора и Македония.

Майкъл Иванов стана 25-и в четвъртия кръг на Световния шампионат по мотокрос, който се проведе в Трентино, Италия, в клас МХ2. Това бе и дебют за 17-годишния столичанин.

От днес стартира и гласуването на „Спортен талант на публиката“ в сайта на „Еврофутбол“. Компанията вече финансира 25 млади състезатели на възраст до 25 години. Всеки може да даде своя вот тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички