Стоичков разкри какъв вкус е имала целувката му с Куман от 1992-ра


Стоичков разкри какъв вкус е имала целувката му с Куман от 1992-ра
Снимка: принтскрийн

3895 0

Българската футболна легенда Христо Стоичков се върна към един забавен момент отпреди почти 30 години, а именно целувката между него и съотборника му Роналд Куман. Това се случи през 1992 година, когато Барселона спечели първата си КЕШ - след победа с 1:0 над Сампдория. Голът в добавеното време на "Уембли" беше дело на настоящия наставник на каталунците.

Преди няколко години двамата приятели зявиха, че изпитият по време на празненствата по повод успеха алкохол е в основата на тази тяхна целувка уста в уста. Сега Камата се пошегува, че по време на купона двамата са изпили много вода и безалкохолни напитки.

"Не знам, не знам, може да е имало целувка. Беше четири или пет сутринта. Вие спомняте ли си къде бяхте по това време? (Смее се). Спомням си, че целувката имаше сладък вкус. След като изпих толкова много вода... Не помня дали беше вода, или някаква газирана напитка. Но беше сладка. Сега това е възможно само с маска", коментира настоящият спортен журналист пред "Libero". По-рано Стоичков защити Куман от критиките към него. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички