Стоичков избухна: Тези, които не дойдоха на юбилея, вече не съществуват за мен


Стоичков избухна: Тези, които не дойдоха на юбилея, вече не съществуват за мен
Снимка: БГНЕС

4972 0

Най-ярката футболна легенда на България - Христо Стоичков, заклейми големите футболни имена от миналото, които не уважиха двубоя по случай 50-годишния му юбилей. Модерния ляв покани куп звезди за спектакъла, който се игра пред над 40 хиляди души на стадион "Васил Левски", но на поканата му не се отзоваха негови близки приятели като Диего Армандо Марадона, Ромарио и още няколко популярни от близкото минало.

Въпреки това Стоичков е останал доволен от двубоя и благодари на всички, които го уважиха. Що се отнася до Марадона и компания - Камата беше категоричен, че те вече не съществуват за него. Интересното е, че на юбилея не се появи и Любослав Пенев.

"За мен празникът се получи. И много по-добре, отколкото ако бяха дошли някои от големите звезди, защото са много претенциозни - искам това, искам онова. И накрая можеше да не дойдат и на мача", каза носителят на "Златната топка" и "Златната обувка" пред bTV.

"Хората на терена ли показаха, че най-много ме уважават? Те показаха! Няма да споменавам повече от тези имена, които вчера казаха, че ще дойдат и не дойдоха. За мен те вече не съществуват. За мен те вече са изтрити от моя телефон. Те повече никога няма да дойдат до мен. Никога повече няма да се свържат с мен", каза още Стоичков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички