ВИДЕО: Историите, които Бербо има със Стоичков, не са за пред хора


ВИДЕО: Историите, които Бербо има със Стоичков, не са за пред хора
Снимка: БГНЕС

1461 0

Един от най-добрите нападатели на България Димитър Бербатов бе сред звездите, взели участие във футболния спектакъл по случай 50-годишния юбилей на Христо Стоичков, игран на националния стадион "Васил Левски".

Въпреки проливния дъжд, който се изля над столицата, над 40 000 зрители по трибуните не спряха да подкрепят футболните величия.

"Радвам се, че всички останаха до края и се надявам да сме ги забавлявали поне малко, доколкото ни позволяват възможностите. Постарахме, можеше и да е по-добре, но въпреки всичко най-важното бе, че хората показаха уважение към Христо Стоичков, точно така както трябваше да бъде.

Любим спомен със Стоичков не мога да кажа, любимите ми истории с него не са за пред хората.

Доволен съм, че успях да се докосна до него и като човек, и като футболист", заяви Бербатов. На въпрос кога "Васил Левски" ще се напълни и на мач на националния отбор, Бербатов заяви:

"Това беше хубаво събитие, според мен ще да дойде моментът, в който стадионът ще се напълни и за мач на националния отбор. Иска ми се тези негативни настроения, че не се пълни стадионът да отминат. Положението е такова, каквото е."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички