Сребърен медалист по борба на Европейско е разследван за блудство, поискаха депутатския му имунитет


Сребърен медалист по борба на Европейско е разследван за блудство, поискаха депутатския му имунитет
Снимка: БГНЕС

3389 0

Софийската градска прокуратура (СГП) предложи на главния прокурор Иван Гешев да внесе мотивирано искане до парламента за даване на разрешение за привличане към наказателна отговорност на Д. А., депутат в 49-ото Народно събрание. Съобщението е от пресцентъра на прокуратурата.

"В хода на разследването са събрани доказателства за това, че на 7 май 2023 г., в село Бистрица, Д. А. чрез "употреба на сила извършил действия, с цел да възбуди полово желание без съвъкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст", се казва в съобщението на прокуратурата.

От инициалите може да се предположи, че става въпрос за Даниел Александров, депутат в 49-тото Народно събрание от ГЕРБ-СДС.

Той е бивш национал на България класическата борба, като през 2022 година обяви край на състезателната си кариера. В актива си като спортист има сребро и три бронзови медала от европейски първенства, трети на европейските олимпийски игри през 2015 г., двукратен носител на златния пояс "Никола Петров".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички