СНИМКИ: Ас на Юнайтед поиска тройка със съотборник и пищна моделка


СНИМКИ: Ас на Юнайтед поиска тройка със съотборник и пищна моделка

7015 0

"The Sun" и "Mirror" съобщават днес за пореден секс скандал на Острова, в който са замесени младите звезди на Манчестър Юнайтед Фосу Менса и Антони Марсиал.

Оказва се, че бранителят, който през този сезон дебютира за първия отбор на "червените дяволи", се е "умолявал" на модела Еглантин-Флоре Агилар да се включи в тройка с него и Марсиал.

Пищната мадама е сред "най-оборотните" сред футболистите, като според медиите в Англия тя е минала през леглата на Марио Балотели, Ашли Коул, Сейдо Бераино и други. Самият Менса е бил много напорист в опитите си да убеди Агилар за тройка, като дори е предложил и четворка с нейна приятелка.

"Тимоти Фосу-Менса е молил модела да се присъедини към него и негов съотборник за тройка и я е попитал дали може да се справи "2-срещу-1" с негов тъмнокож съотборник.

18-годишният холандец е казал на Агилар, че иска Марсиал да се присъедини към тях и също така е казал, че харесва жени с големи дупета и големи ц*ци, предлагайки ѝ също така да вземе своя приятелка за "четворка", пише в днешното си издание "The Sun".

Ето и няколко снимки на Агилар:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички