СНИМКИ (18+): От сърфистка до мъжки блян, актриса и момиче на SI


СНИМКИ (18+): От сърфистка до мъжки блян, актриса и момиче на SI
Снимка: Интернет

29730 1

Светът на спорта е пълен с невероятни красавици. Всеки ден някоя нова мадама изгрява на небосклона я във футбол, я в баскетбола, я в някой друг спорт. По стадионите е пълно с изпепеляващо сексапилно хубавици, изобщо - мъжкото око е презаситено от подобни гледки. Но не и като тази, която ви представяме.

Това е страстната сърфистка Емили Ратайковски. Тя е на 23 години и вече е разбила не едно и две мъжки сърца, въпреки миловидния си вид.

Тя може да ви е позната, защото това е мегамацката, която направи хита "Blured Lines" на Фарел и Робин Тик това, което е (фенове сме на клипа).

Емили фаворит да изгрее отново на корицата на "Sports Illustrated", чийто нов брой ще излезе на 9 февруари. 23-годишният модел имаше много успешна година (2014-а), в която постигна световна известност, освен с участието си в гореспоменатия клип, но и снимкайки се във филма "Не казвай сбогом" с Бен Афлек.

Основните й конкурентки са Хана Дейвис и Джиджи Хадид. А докато чакаме новият брой на "Sports Illustrated" да излезе, нека отново да се насладим на красивото тяло (и лице) на Емили. ЕТО ЦЯЛА ГАЛЕРИЯ С НЕЙНИ СНИМКИ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички