Това ли е най-секси фенката на Реал Мадрид? (СНИМКИ, 18+)


Това ли е най-секси фенката на Реал Мадрид? (СНИМКИ, 18+)

11238 0

Реал Мадрид може да се похвали с милиони фенове по цял свят, като немалък брой са и жени - коя от коя по-хубава или по-сексапилна.

Разбира се, от идването на Кристиано Роналдо насам за най-най фенка на "кралския клуб" е обявена невъобразимо красивата Ирина Шейк, която е притеснила не един или двама в сънищата им.

Наскоро ви представихме сексапила на руския топмодел, сравнен с красотата на съпругата на Меси Антонела, но днес ви представяме може би единствената жена, която може да се сравни с Ирина, поне що се отнася до фенки на Реал Мадрид.

Сидни Малер е американски модел, като жестоката мацка не се свени да свали някоя друга дреха. Освен че е безбожно сексапилна, тя е и вярна на "кралския клуб", а в интервю за медия в САЩ се закани да отиде на "Сантяго Бернабеу", за да подкрепи любимия си отбор в тежкия двубой срещу Атлетико в четвъртък.

Сидни може да надъха допълнително момчетата на Карло Анчелоти, като позаголи някоя друга част от тялото си на частно парти с футболистите. Разбира се, всичко в кръга на шегата (може би).

Ето я и феноменалната американка и, поне за нас, подгласница на Ирина:

Не ви е достатъчно? В ТАЗИ ГАЛЕРИЯ ще намерите още много снимки на палавницата Сидни!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички