СНИМКА: Меси позвъни на любимата си направо от терена на "Маракана"


СНИМКА: Меси позвъни на любимата си направо от терена на "Маракана"
Снимка: Instagram

7793 0

Веднага след спечелването на Копа Америка 2021 с Аржентина, капитанът на тима Лионел Меси сподели дългоочакваното щастие с двама души от своето семейство. Първо звездата се обади на съпругата си Антонела, която беше в компанията на тримата им синове - Тиаго, Матео и Чиро. Меси получи телефона си и от терена на "Маракана" се обади на любимата си.

По-късно красавицата сподели в Instagram снимка на Лео, който е подхвърлян във въздуха от своите съотборници. "Ние сме шампиони! Давай, Аржентина! давай, любов моя! Хайде! Това, за което мечтаеше, най-накрая Бог ти го даде! Както и заслужаваш. Нямам търпение да се видим и да празнуваме заедно!", написа Рокуцо към фотоса. Г-жа Меси публикува и "история", която показваше видеоразговора ѝ с любимия, като написа: "Твоето щастие е и мое! Давай, любов моя!".

След това щастливият футболист се обади и на баща си Хорхе, но в разговора с него вече бе по-спокоен. Това бе пети опит за аржентинеца да спечели трофей с националния си отбор, този път успешен. По-рано той загуби финалите на Копа Америка 2007, 2015 и 2016 и Мондиал 2014. А ето бруталния начин, по който Меси отбеляза успеха в социалните мрежи. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички