СНИМКА: Израелски ултраси са пътували до България, за да се бият със сънародници


СНИМКА: Израелски ултраси са пътували до България, за да се бият със сънародници
Снимка: БГНЕС

2599 0

Световните портали за футболни фенове съобщават притеснителни новини, според които България е станала "арена" на сблъсъци между израелски привърженици. Информацията бе споделена в социалните мрежи и от ULTRAS-TIFO.net, която се слави с голямо доверие от запалянковците.

Според споделеното до този момент, през днешния ден привърженици на израелските Макаби и Апоел Хайфа са се сбили на родна земя, като причината са действията на феновете на втория тим, които преди седмица са се добрали до голям брой знамена на Макаби.

Предполага се, че запалянковците на Макаби са се отправили на пътуване към България, накъдето пътуват и тези на Апоел, които имат за цел да подкрепят любимия си отбор при баскетболното му гостуване на Рилски Спортист Самоков за ФИБА "Купа на Европа". 

Те са имали за цел да отмастят на градския си съперник, като вероятно са сметнали, че най-уместният начин е засада в България. От споделените снимки в социалните мрежи се вижда, че срещата между феновете се е случила на паркинг на известна верига магазини, а на място има и български полицаи.

Тепърва се очакват подробности по случая, а от hooligans.cz пишат за един ранен при сблъсъците. 

Вижте снимка от сблъсъците ТУК:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички