СНИМКА: Синът на Бакеро пристигна в София, посрещна го Стоичков


СНИМКА: Синът на Бакеро пристигна в София, посрещна го Стоичков
Снимка: Актуално

5369 0

Новият нападател на Славия Йон Бакеро пристигна в София, за да се присъедини към новия си клуб. В следващите няколко часа той ще бъде представен като футболист на "белите", пише "Mundo Deportivo".

Испанецът, който е син на легендата на Барселона Хосе Мари Бакеро, беше посрещнат на Летище "София" не от кого да е, а от най-голямата легенда в българския футбол Христо Стоичков. 25-годишният футболист се похвали с това в социалните мрежи, качвайки стори.

Както е известно, Камата е бивш съотборник с Бакеро-старши в дрийм-тийма на Йохан Кройф е поддържа приятелски отношения с него. "Mundo Deportivo" дори споменава, че Стоичков ще е домакин на Йон Бакеро, но не става ясно за постоянно ли, или тази вечер.

Футболистът, който играе и като атакуващ полузащитник, ще играе за първи път в Европа, след като досегашната му кариера е минала в Северна Америка. Той е играл за Чикаго Файър, ФК Торонто и други. А ето какво любопитно признание за Стоичков направи Хосе Мари Бакеро през 2016 г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички