"Сложих медала си в студената му ръка": Интервюто, което разплака Усик (ВИДЕО)


"Сложих медала си в студената му ръка": Интервюто, което разплака Усик (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4749 0

Световният шампион на WBA, WBO и IBF в тежка категория - Олександър Усик, даде много емоционално интервю пред "TNT Sports". То бе свързано с баща му, с когото боксьорът не е успял да се сбогува.

"Когато стоях в компанията на всички тези суперзвезди, Ленъкс Люис, Майк Тайсън ми говореха (по време на битката между Тайсън Фюри и Франсис Нгану, бел.ред.), си помислих за баща ми. Казах "Благодаря ти".

Знам, че баща ми видя къде стоя. Отначало татко беше техен фен, а след това мой. Той видя как станах олимпийски шампион, но нямах време да дойда със златния медал при него, за да му го покажа.

Когато пристигнах, татко вече лежеше в ковчега. Просто извадих наградата от чантата, хванах медала с мъртвата му ръка и излязох от стаята.

Когато се върнах от Лондон, щях да отида при баща ми. Купих кола, исках да му я покажа. Мама ми се обади в 3:30 сутринта и каза, че е починал", разказа украинецът.

"Понякога баща ми идва при мен в деня на битка и се усмихва", каза още Усик и се разплака. Хубавата новина в живота на Олександър е, че ще става баща за четвърти път. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички