След спор на пътя шофьор нападна съпругата на баскетболен национал


След спор на пътя шофьор нападна съпругата на баскетболен национал
Снимка: iStock

3665 0

Жертва на насилие на пътя е станала съпругата на капитана на баскетболния отбор на колички Николай Ваклинов. За това съобщи той във фейсбук, а полицията вече работи по сигнала, информира "24 часа".

"Споделям това, защото такива актове трябва да се наказват. Моля всеки, който има такива случаи да търси справедливост", пише съпругата на Николай Ваклинов.

В събота вечерта, когато снегът започнал да вали в София, дамата е в колата си и прави маневра, за да се престрои на завой. В същото платно с висока скорост се движи опел. Шофьорът решил, че го засича. Блокирал пътя ѝ и слязъл от возилото. Започнал да псува и заплашва. "Опитах да се извиня, че ако съм направила нещо, то е заради лошите метеорологични условия, въпреки че карах много бавно, с необходимите сигнални светлини. Той се приближи и счупи с юмрук страничния ми прозорец и огледалото", разказва жената. Нападнатата е споделила и снимка на колата на мъжа.

Стъклата се пръснали и я наранили. Нарязали лицето и ръцете й. След това нападателят се качил в колата си и избягал. Жената е подала сигнал веднага. От Бърза помощ промили раните ѝ, а полицаите записали номера на колата, в която е бил агресивният мъж.

Водещата снимка на материала не е от въпросния случай.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички