"След мен матракът му бе унищожен": Уанда Нара разказа за първата си нощ с Икарди


"След мен матракът му бе унищожен": Уанда Нара разказа за първата си нощ с Икарди
Снимка: Instagram

10250 0

Съпругата на Мауро Икарди - Уанда Нара, разказа с подробности за първата си любовна нощ с него. Аржентинката се залюби с нападателя, докато беше женена за Макси Лопес и двамата отглеждаха три деца заедно.

Заради Икарди тя заряза Лопес

Впоследствие Нара заряза Лопес и се ожени за Икарди, на когото роди две дъщери. За това как прителството им е прераснало в нещо повече пищната аржентинка разказа в интервю пред сестра си.

Уанда Нара

"Смъртоносната" история на Уанда и Мауро

"Чуйте тази история, защото е смъртоносна. Не мисля, че някога съм я разказвала. Бяхме приятели. Скарах се с Макси Лопес, скъсахме. Живеехме в една къща, но спяхме в различни стаи в разгара на кризата, за която никой не знаеше. Мауро беше мой приятел", започна Нара, която обича да се разголва.

"Първите срещи се състояха в неговия "ергенски апартамент". Сигурно 200 жени са спали на този матрак, но след мен той беше напълно унищожен. Вече не му трябваше този матрак.

Спомням си колко болезнено беше тялото ми на следващия ден, защото не бях свикнала да давам всичко от себе си. Вземах ибупрофен на всеки четири часа", разказа още аржентинката. Преди време пък Икарди пусна снимка на Уанда след екс с нея. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички