Сираков и Раева отсвириха юбилея на Боби Михайлов, Преслава също пропусна партито


Сираков и Раева отсвириха юбилея на Боби Михайлов, Преслава също пропусна партито
Снимка: БГНЕС

9737 0

Със стилно тържество е отбелязал своята 60-годишнина президентът на БФС Борислав Михайлов. Той е събрал повече от 100 свои близки и приятели в столичния хотел "Милениум".

На празника на бившия вратар е имало дрескод - мъжете е трябвало да са с костюми, а дамите - с вечерни рокли. Самият Михайлов е бил с черен костюм, обувки и папийонка, както и с бяла риза, с избродирани инициалите му на нея, пише "България Днес".

Силно впечатление е направила съпругата на Михайлов - Мария Петрова, която е носила прилепнала бяла рокля и е била изправила косата си, оформена в конска опашка.

Сред гостите на шефа на родния футбол са били Ветко и Маринела Арабаджиеви, певецът Орлин Горанов, синът и дъщерята - Николай и Бисера Михайлови, както и зетят на Боби - Живко Миланов.

За разлика от 50-ата годишнина на Михайлов, този път на празника му не дойдоха Наско Сираков и Илиана Раева. Двамата бивши съотборници се скараха заради управлението на родния футбол.

За доброто настроение на всички гости се е грижил оркестър, а кулминацията е било живото изпълнение на няколко цигулки. Любимата певица на Михайлов - Преслава, не е била на събитието, но на гостите му е попяла нейната колежка Галена. А ето какво каза за мандата и работата си Боби Михайлов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички