Шарапова сдухвала Григор с трудолюбието си


Шарапова сдухвала Григор с трудолюбието си

10933 2

Световната номер 2 в женския тенис Мария Шарапова е толкова трудолюбива, че едновременно с това плаши и мотивира половинката си Григор Димитров. Тази не толкова нова теза лансира американско клюкарско издание в навечерието на турнира от серията "Мастърс" в Монте Карло.

Изданието kpopstarz.com пише, че трудолюбието на рускинята вдига високо летвата за Григор, защото той се мотивира да покаже, че се старае в тренировките и в мачовете си толкова, колкото и тя. Сега пред Димитров, който утре стартира участието си на сингъл срещу Фернандо Вердаско, стои въпросът дали ще достигне нивото на приятелката си и дали ще успее да се концентрира върху участието си на "Ролан Гарос".

"Мария Шарапова има такава силна работна етика, че тя може да плаши гаджето си Григор Димитров. След като Били Джийн Кинг похвали руската тенисистка за това й качество, Димитров замина за Монако, за да се настрои за "Ролан Гарос", пише kpopstarz.com.

"Трудолюбието на Мария Шарапова винаги е било едно и също, откакто е 4-годишна. Тя постоянно подобрява играта си и добавя нови елементи към нея. Клеят е трудна повърхност за Мария, но тя успешно работи върху своите слабости и ги превръща в силни страни", коментира легендата Били Джийн Кинг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички