Шакира обра куп награди, но бе разкритикувана, че е взела децата си (ВИДЕО)


Шакира обра куп награди, но бе разкритикувана, че е взела децата си (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2858 0

Бившата приятелка на Пике - Шакира беше сред топ звездите на наградите "Premios Juventud", като грабна 8 статуетки в Сан Хуан, Пуерто Рико. Тя бе придружена от своите деца Саша и Милан, но това нейно действие породи известни критики.

Една от наградите, които грабна бе за насърчване промените в обществото, като в речта спомена своите деца. И как ги учи да се борят за това, което желаят и да не премълчават.

Критики към Шакира заради децата ѝ

Междувременно испанският телевизионен водещ Кико Ернандес, за да омаловажи действията ѝ, разкритикува решението й да доведе децата си. "Това, което прави, не може да бъде поздравено, защото не дава пример на децата си, не дава пример на обществото". Въпреки че Кико Ернандес зае позиция срещу това певицата да покаже децата си пред публика в двадесетото издание на наградите, като нехае, че е човек със "сто хиляди фенове, четиристотин хиляди фенове, два милиона фенове...".

Други журналисти в предаването обаче - Мария Патиньо и Чело Гарсия Кортес, отвърнаха на атаката на Ернадес, като заявиха: "Кое е по-подходящо, какво прави Шакира, като извежда децата си, където си поиска? Или какво прави Пике, като води децата си на партита в Барселона?". А в същото време звезда в НБА е спряган за новия приятел на Шакира

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички