"Той я кара да се усмихва, тя няма нищо против разликата във възрастта" - звезда в НБА е новият на Шакира


"Той я кара да се усмихва, тя няма нищо против разликата във възрастта" - звезда в НБА е новият на Шакира
Снимка: GettyImages

46262 0

Звездата от Маями Хийт Джими Бътлър и певицата Шакира се срещат, но все още вървят нещата бавно, според а US Weekly, който твърди, че той я кара да се смее и тя няма нищо против разликата във възрастта.

46-годишната Шакира е с 13 години по-възрастна от Бътлър и двамата са свързвани от няколко месеца, особено след като тя беше забелязана на мачовете на Хийт по време на плейофите на НБА през 2023 г.

"Те излизаха няколко пъти, но нещата са много нови и е твърде рано да се каже дали има дългосрочен потенциал там", каза източник ексклузивно пред Us Weekly. "Джими кара Шакира да се усмихва и тя се чувства щастлива да прекарва време с него".

Източникът добави, че Шакира, която е романтично свързана с няколко звезди след скорошния си развод, "няма нищо против" 13-годишната разлика във възрастта "каквото и да е". 33-годишният Бътлър наскоро беше забелязан на Уимбълдън да седи на няколко реда от Шакира и двамата продължиха партито другаде.

Среща в Лондон за Джими Бътлър и Шакира

Те са отишли на вечеря заедно, въпреки че пристигнали в ресторанта с минути разлика.  "Двойката беше забелязана да изглежда уютно в ресторанта, докато поръчваха в един от най-популярните ресторанти за знаменитости в Лондон". Съобщава се, че охраната на Бътлър е ескортирала Шакира, след като са напуснали ресторант и бар Novikov заедно.

Нито Шакира, нито Бътлър все още не са потвърдили или отрекли слуховете за връзка. Засега те вероятно ще продължат да се промъкват, макар и неуспешно. Певицата е упорито свързвана и с Люис Хамилтън, като няколко пъти бяха засечени заедно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички