Селекционерът на младежкия национален отбор е дал положителна проба за коронавирус


Селекционерът на младежкия национален отбор е дал положителна проба за коронавирус
Снимка: Оф. сайт на БФС

1758 0

Селекционерът на младежкия национален отбор на България по футбол Александър Димитров е дал положителна проба за коронавирус. Информацията бе съобщена от "Котаспорт".

Според появилата се по-рано в медийното пространство информация, днес Димитров е трябвало да води практически упражнения на кандидатите за Лиценз „А“ към треньорската школа.

Малко преди това обаче той е вдигнал температура и треньорите от цялата страна са били разпусанти. Пред dsport селекционерът на младежите потвърди информацията, че е дал положителна проба за коронавирус и увери, че се чувства добре.

Той е селекционер на младежкия национален отбор по футбол от декември 2018 г. насам. През 2014 година воденият от специалиста отбор до 19 години се класира за финалите на европейското първенство на УЕФА в Унгария, а през 2015 година Димитров е начело на националния отбор до 17 години, който участва на финалите на Евро 2015 в България. А как кризата от коронавируса може да се отрази на двубоите на българските отбори в Европа - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички