Счесни: Уилшър така се напи на сватбата ми, че заспа в храстите


Счесни: Уилшър така се напи на сватбата ми, че заспа в храстите
Снимка: Getty Images/Guliver

2623 0

Вратарят на Ювентус Войчех Счесни разказа интересна история от времето, в което беше в Арсенал. Тя е свързана с тогавашния му съотборник Джак Уилшър, който е бил най-добрият му приятел в тима. Счесни игра за "топчиите" в периода 2009-2017 година.

Пред YouTube-канала "Foot Truck" изрази съчувствие по повод безкрайните проблеми на Уилшър с контузии. Той разкри как британецът се е напил безпаметно на сватбата на полския страж.

"Уилшър е най-добрият ми приятел, заедно с Криховяк. На сватбата ми той така се напи, че не можахме да го намерим никъде в продължение на два часа. После го открихме спящ в храстите", разкри полякът.

"Той претърпя една контузия, която така и не можа да излекува напълно. Това повлече след себе си следващи травми и така до безкрай. Той е един от най-големите таланти, които някога съм срещал. Заради тези контузии той играе за Уест Хем, макар че би могъл да играе за голям европейски клуб", каза още Счесни. Според английска легенда полякът е слаб вратар. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички