Руска телевизия: Пилот от Ф1 раздели Гришо и Маша


Руска телевизия: Пилот от Ф1 раздели Гришо и Маша

4295 0

Българският ас в тениса Григор Димитров и бившата №1 на корта Мария Шарапова вече не са гаджета, гръмна руският Първи канал. Красивата Маша вече имала флирт с пилота от Формула 1 Марк Уебър (Авл), твърдят телевизионерите и дори излъчиха кадри на тенисистката и автомобилния състезател.

В момента рускинята е в Сингапур за демонстративните мачове от новосформираната Висша лига в тениса. Димитров от своя страна отмаря в нейната къща в Лос Анджелис, откъдето само преди дни си пусна снимка с тиган в ръка и тенджера вместо шапка на главата. Очакванията на всички са, че Шарапова съвсем скоро ще си е у дома в Града на ангелите при любимия.

Според сънародниците на тенисистката обаче това не е съвсем така. Дали нашето момче чака приятелката си в нейната къща не е ясно, твърдят те. Можело и да е някъде другаде, все пак там къщи има достатъчно.

Вече година и нещо двамата влюбени делят дома на Мария, когато имат време да са заедно там, и не за пръв път българинът отива там сам и изчаква любимата си, което е световноизвестно за всички, следящи клюките около звездите.

Телевизионният канал излъчи кадри как Шарапова е гушнала австралиеца Марк Уебър и на този фон водещите проведоха диалога си относно взаимоотношенията им.

"Шарапова, изглежда, има ново увлечение - Марк Уебър", заявиха журналистите. Колега попита: "Тя не беше ли женена за българския тенисист Григор Димитров?" В отговор получи обяснение: "Не. Не са се женили. От почти две години са заедно, по едно време се говореше за годеж, но това така и не бе потвърдено. Явно пътищата им се разделят."

Дали думите на руските водещи са истина за момента не е потвърдено, пише "България Днес".

На тенисистите предстоят още две седмици почивка, след което започват подготовката за новия сезон. Нова година Димитров, Шарапова и много техни колеги ще посрещнат в Австралия, тъй като на 4 януари сезонът започва с турнир в Бризбейн, на който ще се пуснат и българи, и половинката му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички