Роналдо поискал прошка от Шейк


Роналдо поискал прошка от Шейк

2896 0

Кристиано Роналдо е поискал прошка от своето гадже Ирина Шейк, тръбят медиите на Иберийския полуостров. Звездата на Реал (Мадрид) и руската манекенка имат проблеми в последния месец. В резултат на тях красавицата изтри от своя Туитър португалеца. Тя не дойде с него и на връчването на "Златната топка".

Шейк имаше рожден ден преди 10 дни. Тя е предпочела да го прекара с една от най-близките си приятелки на екзотичен плаж. Сексбомбата е комбинирала почивката с поредната фотосесия. 29-годишната нимфа искала да бъде заедно с Кристиано, който не пожелал да отскочи.

Неуважението ядосало Ирина. През последните две години тя направи доста компромиси в името на своята любов. Слуховете за забежките на Роналдо се носят в жълтите медии от доста време, но все още нападателят не е засечен от папараците да изневерява с друга мацка.

Кристиано е осъзнал, че в момента е преломният момент на тяхната връзка. Той е решен да изясни отношенията си с Шейк, която вече започва сериозно да мисли за семейство. Най-известната светска двойка е заедно вече пета година. Досега Роналдо не е предложил пръстен на манекенката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички