Ирина даде да се разбере разделени ли са с Роналдо


Ирина даде да се разбере разделени ли са с Роналдо
Снимка: Splashnews/ Guliver

11730 0

На церемонията по връчването на "Златната топка" Кристиано Роналдо завоюва отличието, но като че ли по-голям интерес създаде липсата на Ирина Шейк, която беше до него само година по-рано.

Оттогава насам постоянно излиза слухове, че двамата са разделени, като днес най-тиражираната информация е, че двамата са разделени, защото майката на португалеца не одобрява руския топмодел.

От лагерите на двете световноизвестни звезди досега мълчаха по темата, създавайки още по-голямо напрежение около двойката, но днес представители на Ирина тушираха, поне засега, напрежението.

"Церемонията за "Златната топка" съвпадна с професионалните ангажименти на Ирина, поради което тя нямаше как да присъства на церемонията. Засега това е единственото, което може да се каже по темата", излязоха с официално становище от PR агенцията на моделката.

В същото време тиражираната информация, че Ирина е спряла да следва Роналдо в "Twitter" не отговаря съвсем на истината, тъй като тя никога не го е следвала. Както е известно, и двамата рядко поддържат профилите си в социалните мрежи.

Така засега официалната информация е, че Роналдо и Ирина все още са заедно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички