Роналдиньо вече е рапър, планира 8 песни за 2021 г. (ВИДЕО)


Роналдиньо вече е рапър, планира 8 песни за 2021 г. (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2687 0

Бразилската легенда Роналдиньо изглежда се опитва да забрави неприятната 2020 г. и обръща нова страница, след като прекара няколко месеца в ареста. По-рано се появи информация, че бившата звезда на Барселона е спечелила над 702 407 британски лири, откакто напусна затвора преди около четири месеца.

Световният шампион вече има ново прозвище, след като се оттегли от професионалния футбол през 2018 г., тъй като сега има планове да завладее рап света. Според информациите Роналдиньо планира да издаде осем песни през 2021 г., като попадна под светлината на прожекторите в наскоро издадения музикален видеоклип към най-новия сингъл на Tropa do Bruxo (Warlock's Troop).

Миналата година, през март, Роналдиньо и брат му Роберто бяха арестувани за влизане в Парагвай с фалшиви паспорти. Дуетът прекара няколко месеца в парагвайски затвор, преди да може да напусне страната през август 2020 г. След освобождаването си от затвора Роналдиньо е отворил студио и се е захванал с музика, докато е записвал музикален видеоклип с рапъра Djonga и Recayd Mob.

Celebrity Net Worth твърди, че състоянието на Роналдиньо е колосалните 90 милиона долара. Съобщава се, че Роналдиньо притежава имоти в Бразилия, Гърция, Барселона, езерото Комо и Флорида. Подробности за богатството на Роналдиньо обаче все още не са ясни, тъй като докладите от Бразилия през 2020 г. твърдят, че той се бори с финансите си. А ето къде се твърди, че ще заживее легендата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички