Роналдиньо купонясвал с модели докато е под домашен арест


Роналдиньо купонясвал с модели докато е под домашен арест
Снимка: Getty Images/Guliver

2091 0

Легендарният бразилски футболист Роналдиньо е имал привилегии дори по време на домашния арест, който изтърпява в Парагвай. Както е известно, той попадна в затвора на южноамериканската страна, след като с брат му преминаха границата ѝ с фалшиви паспорти. Според "Marca" бившата звезда на Барселона е бил посещаван от модели по време на домашния си арест.

Както е известно, бразилецът прекара известно време в затвора, след което бе пуснат под домашен арест. Той и брат му Роберто са живели в луксозна хотелска стая за около 400 долара на нощувка. За да не му е скучно там, Роналдиньо е бил посещаван нееднократно от красиви жени, които купонясвали с него до сутринта. На звездата и красивата му компания са сервирани висококачествени напитки. Понякога посетителките на Диньо са били по 2 едновременно.

"Мисля, че бяха модели, защото си имаха всичко необходимо. Онези, които са известни, отиват направо на паркинга, а неизвестните излизат пред хотела и оттам ги взема автомобил", коментира източник на изданието "Hoy", когото цитира Marca". Твърди се, че бившата футболна звезда все още е под домашен арест, но скоро трябва да бъде освободен. Когато това се случи, той смята да напусне Бразилия, а ето къде ще заживее.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички