Римски вълци се тешат със стриптийз след 1:1 с ЦСКА (М) (СНИМКИ)


Римски вълци се тешат със стриптийз след 1:1 с ЦСКА (М) (СНИМКИ)

2375 0

Футболистите на Рома не са били много опустошени, след като записаха самоубийствено равенство с ЦСКА в Носква в мач от Шампионската лига. Някои от футболистите са решили да лекуват мъката, като изплакнат очите си, посещавайки най-големия стриптийз клуб в руската столица, съобщава руското издание "Супер".

Сред посетителите на нощното заведение са били Даниеле де Роси, Хуан Мануел Итурбе и Марко Бориело. Капитанът Франческо Тоти е останал в хотела, като според информациите дори е помолил съотборниците си да последват примера му.

Пред стриптийз клуба обаче играчите на Рома били очаквани от журналисти. Те опитали да се договорят с тях да не публикуват фотосите, след което мениджъри на отбора опитали да отнемат насилствено фотоапарата на журналистка, заплашвайки с физическа саморазправа.

След като успели да унищожат снимките, футболистите на Рома се прибрали в хотела. Оказало се обаче, че уличаващи фотоси са останали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички