Проблем за Благо: Новата му цитира Корана


Проблем за Благо: Новата му цитира Корана

6200 0

Българският футболист на Рубин Благой Георгиев, който се прочува напоследък предимно с любовния си живот, се натъкна на неочакван проблем: новата му възлюбена - руската танцьорка Есмер Омерова, май е ... мюсюлманка. Ослепителната Есмер цитира Корана в профила си в социална мрежа, а и името й навежда към тази мисъл.

Това не би било голям проблем, ако Благо не бе ревностен християнин, а прякорът, с който е известен е Джизъса.

Иначе тъмнокосата красавица е почитателка и на Анджелина Джоли, визуалната прилика с която цели. И постига успех. Есмер често е публикувала линкове със статии за социалните ангажименти на актрисата, като самата тя редовоно показва ангажираност в тази сфера.

Иначе рускинята е млада - само на 23 г., а е постигнала доста успехи в своята сфера - танците. Родената в Москва красавица е европейска шампионка по танго, участвала е и на световното в Аржентина, като с партньора й Дмитри Васин са спечелили престижното пето място.

Есмер се хвали и с две титли от фестивала в Блекпул, както и с покани за новогодишните балове в Кремъл. Омерова танцува от 5-годишна. Занимава се с балет, а след това се прехвърля към спортните танци. В момента участва и в различни спектакли. Освен това е учител по танго в школата "Galla dance".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички