Благо замени Куини с руската Анджелина Джоли (СНИМКА)


Благо замени Куини с руската Анджелина Джоли (СНИМКА)

8373 0

Футболистът на Рубин Благой Георгиев продължава да вършее на любовния фронт. Малко след като заряза ученичката Куини Алис преди бала й, халфът вече има ново завоевание. Този път тръпката на Георгиев е рускиня, по професия танцьорка, а на външен вид много напомня на известната холивудска актриса Анджелина Джоли.

С тази разлика, че устните на рускинята, която се подвизава с името Есмерик, са така сочни благодарение на тунинг... Личи си и, че по лицето й е играл скалпелът.

Синеоката брюнетка публикува снимка в социалните мрежи, на която с Благо са преплели любовно ръцете си. Българинът не е отбелязан, но татуировките му го издават. Наблюдателен фен на танцьорката дори я попита "Благо ли е това", но тя не отговори.

Иначе рускинята е доста лапнала по нашенеца. Това показва надписът под снимката й: "Моят мъж...той ме кара да се чувствам толкова специална".

Есмерик е на почти всеки мач на Рубин, ходи дори на гостуванията. Не е яано дали запознанстово й с Благо е покрай любовта към отбора или обратното.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички