Порнозвезда шокира: Въобще не обичам да правя секс, порното трябва да се забрани


Порнозвезда шокира: Въобще не обичам да правя секс, порното трябва да се забрани
Снимка: Instagram

8247 0

Популярната бивша порноактриса Лана Роудс направи изключително изненадващи коментари за нейната личност и за порноиндустрията. Роудс е категорична, че мрази секса, а освен това смята, че порното не трябва да съществува и трябва да бъде забранено.

Лана Роудс привлече вниманието на спортния свят към себе си, след като се появиха непотвърдени информации, че баскетболната легенда Кевин Дюрант е баща на детето на порнозвездата. В мрежата се завъртяха и други имена за баща на детето на Роудс, която отказва да разкрие самоличността му.

В интервю за "The skinny confidential" Роудс изненада феновете си, след като заяви, че е асексуална. Макар и да се е подвизавала само една година в порноиндустрията, Лана Роудс е сред най-популярните актриси, но към днешна дата тя смята, че порното трябва да бъде забранено.

"Изобщо не обичам да правя секс, в интерес на истината дори се възприемам за асексуална. Никога не се обвързвам с хората, не ги намирам за привлекателни и винаги съм била такава", каза Роудс.

"Не смятам, че е нещо добро за когото и да било. Мисля, че трябва да се забрани, да стане нелегално, допълни тя", добави още бившата порнозвезда.

Горещи СНИМКИ на Лана Роудс вижте в тази ГАЛЕРИЯ

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички