Появи ли се нов сериен изнасилвач, играещ във Висшата лига?


Появи ли се нов сериен изнасилвач, играещ във Висшата лига?
Снимка: iStock

2740 0

Потенциално нов сериен изнасилвач може да играе в английската Висша лига. Поне такива обвинения има към футболиста, чието име на този етап не се разкрива. Вече пет жени са подали жалби срещу предполагаемия извършител, пише "The Telegraph".

До скоро играчът е бил заподозрян в сексуално насилие срещу три жени, а още две са се присъединили към тях наскоро. Според авторитетния източник след първия си арест през юли 2022 г. футболистът е продължил да играе както за клубния, така и за националния си отбор.

Междувременно, той е продължил да напада жени, докато е бил под гаранция. Една от жалбоподателките нападна Футболната асоциация на Англия, която не е приела насериозно обвиненията.

Друга от предполагаемите жертви смята, че липсата на реакция от страна на ФА е допринесла за това тя да пострада от футболиста. "Ако бяха решили да приемат сериозно първото обвинение, ако го бяха отстранили, никога нямаше да попадна в ситуацията, в която бях онзи ден. Решението на ФА ми причини мъка", е цитирана да казва тя.

През юли тази година се появи информация, че играч от Висшата лига е обвинен в изнасилване на две 15-годишни момичета. Дали става въпрос за същия човек не е ясно, тъй като името на актуалния насилник се пази в тайна по юридически причини. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички