Погба: Златан е последният човек, когото смятам за расист


Погба: Златан е последният човек, когото смятам за расист
Снимка: Getty Images/Guliver

3507 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба коментира конфликта между бившите му съотборници Златан Ибрахимович и Ромелу Лукаку. Двамата се спречкаха по време на дербито между Милан и Интер за Купата на Италия. Френският национал е категоричен, че Ибрахимович няма как да е проявил расизъм в конфликта си с Лукаку.

"Златан - расист? Той ме обича твърде много, така че това е последният човек, когото смятам за расист! Хайде, не се шегувайте с това!", написа Погба в профила си в Туитър.

Припомняме, че двамата нападатели се спречкаха в края на първото полувреме на мача. Шведът каза на белгиеца: "Ходи се занимавай с твоите вуду-глупости, малко магаре". А Лукаку отвърна: "Искаш да говориш за майка ми ли? Кучи син!", след което и двамата получиха жълти картони.

Възможно е Ибрахимович да напомня на опонента си думите на собственика на Евертън Фарад Мошири, когато, коментирайки трансфера на белгиеца в Манчестър Юнайтед, той каза, че майката на играча го е посъветвала да премине в Челси и това "някак било свързано с вуду". Това се случи през 2018 година. А как Златан опита да ядоса играч на Аталанта вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички