По случай финала: Популярно издание напомни за емблематичен момент на Григор с... Никол Шерцингер (ВИДЕО)


По случай финала: Популярно издание напомни за емблематичен момент на Григор с... Никол Шерцингер (ВИДЕО)

2031 0

Григор Димитров продължава да изумява целия свят с представянето си на турнира от сериите "Мастърс" в Париж. Българинът се класира на финала, където ще мери сили с Новак Джокович, а популярното издание "Sportskeeda" припомни един емблематичен за Гришо момент, свързан с бившата му половинка Никол Шерцингер.

Куриозен момент, който дори разсмя Григор

Григор Димитров бе заедно с Никол Шерцингер, водещата вокалистка на "The Pussycat Dolls", между 2015 и 2019 година. Връзката започна веднага след края на предишната романтична такава на Димитров с Мария Шарапова.

През 2016 година. българинът взе участие на турнира в Щутграт, където се изправи срещу бившия шампион на "US Open" Хуан Мартин дел Потро в осминафиналите. Димитров водеше с 4-3 в първия сет, когато диджеят на стадиона реши да се позабавлява на гърба на Гришо.

"Don't Cha", смятан за един от най-големите хитове на "The Pussycat Dolls", започна да "гърми" от високоговорителите, за голяма изненада на Димитров. Първоначално изненадан, 32-годишният мъж видя хумора в ситуацията и се засмя заедно с песента, като се опитваше да запази спокойствие, но се провали

Вероятно разсеян от момента, Григор Димитров загуби с 4:6, 3:6 в два сета от аржентинеца.

Предизвикателството за хасковлията сега е огромно. Той излиза на финал на турнир от сериите "Мастърс" за пръв път от 2017 година и ще срещне световния №1. Решаващата среща между Григор Димитров и Новак Джокович ще може да следите НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички