Още разкрития по случая с Каранга, опитал е да удави гаджето си


Още разкрития по случая с Каранга, опитал е да удави гаджето си
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1848 0

Бившият футболист на ЦСКА Фернандо Каранга е изправен пред големи проблеми, след като в неделя бе арестуван в родината си Бразилия заради домашно насилие. Оказа се, че вкаралият 29 гола в 39 мача за "червените" през сезон 2017/18 е бил арестуван поради домашно насилие. Той е бил задържан в Ресифе през миналите дни поради подозрение в нападение над партньорката си, 29-годишна жена от Беларус.

Каранга продължава да е в ареста

В последните дни медиите в Бразилия разкриха още подробности за случилото се. Те твърдят, че след като партньорите били в нощно заведение Каранга се качил на колата си и започнал да кара изключително бързо, въпреки че е употребил алкохол, предава "Тема спорт". Половинката му е поискала да спре и той я е избутал от автомобила.

След като ходила 3 километра тя стигнала до дома им, където обаче двамата влезли във физическа саморазправа. В крайна сметка попаднали в басейна на двора, а Каранга опитал да удави жената. Когато тя се измъкнала пробвала да го удари с бутилка вино, но нарязала ръката си, а след това бразилецът я изгонил на улицата. Той продължава да е в ареста. По-рано и адвокатът на Каранга изрази мнение какво точно се е случило, като бе категоричен, че не я удрял.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички